Skip to content

Bezwaarschrift

Wil jij een bezwaarschrift indienen tegen de genomen overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus? Bij Stichting Corona Onderzoek ondersteunen we jou bij het indienen van een bezwaarschrift. Door onze juridische kennis en expertise kunnen we je bijstaan tijdens het gerechtelijk proces. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Stichting Corona Onderzoek staat voor je klaar!

Bezwaarschrift coronavirus

Je kunt de hulp van Stichting Corona Onderzoek inschakelen om een bezwaarschrift tegen het coronavirus in te dienen. Een bezwaarschrift tegen het coronavirus indienen kan om verschillende redenen worden gedaan. Als jij je op de een of andere manier gedupeerd voelt, staan we jou graag bij. Stichting Corona Onderzoek is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Wij vinden het enkel belangrijk om gedupeerde belanghebbenden bij te staan in (buiten)gerechtelijke processen.

Bezwaarschrift mondkapje

Stichting Corona Onderzoek kijkt kritisch naar de overheidsmaatregelen die zijn genomen om het coronavirus in te dammen. Wat zijn nu werkelijk de effecten van het dragen van een mondkapje? In hoeverre kan de overheid de Nederlandse burgers verplichten om daadwerkelijk een mondkapje te dragen? Volgens het RIVM helpen niet-medische mondkapjes slechts beperkt bij het voorkomen van besmettingen bij anderen. Wij kijken kritisch naar de mondkapjesplicht die de overheid heeft ingevoerd. Daarnaast zijn we kritisch ten aanzien van de andere overheidsmaatregelen die onze grondrechten inperken. Als je een bezwaarschrift tegen het mondkapje in wilt dienen, staan we jou graag bij tijdens dit juridische proces. Wij kunnen niet meer langer stilzitten en strijden voor een samenleving waar de vrijheid van burgers centraal staat!

Bezwaarschrift corona

Bezwaarschrift avondklok

Juridisch gezien heeft het Nederlandse rechtssysteem veel steken laten vallen met betrekking tot het invoeren van de avondklok. In onze blog over de avondklok kun je hier meer over lezen. Accepteren wij als Nederlandse burgers dat de overheid onze vrijheid dusdanig beperkt door middel van een avondklok? Wij ondersteunen je graag tijdens het proces. Door een bezwaarschrift tegen de avondklok in te dienen sta je op voor de vrijheid van de Nederlandse burgers.

Stichting Corona Onderzoek

Stichting Corona Onderzoek biedt ondersteuning tijdens het indienen van een bezwaarschrift. Naast ondersteuning bij het indienen van een bezwaarschrift staan we je ook bij tijdens andere (buiten)gerechtelijke processen. Denk hierbij aan het indienen van een corona claim, het aanspannen van een kort geding of het aanvechten van een corona boete. Ons doel is waarheidsvinding en het bijstaan van gedupeerde belanghebbenden. Hier zetten we onze juridische kennis graag voor in. Wij vinden het belangrijk om feit van fictie te onderscheiden en de samenleving te voorzien van betrouwbare informatie. Daarom onderzoeken we onze bronnen grondig en voorzien we deze zoveel mogelijk van de originele vindplaats. Door onze transparante werkwijze kunnen we jou helpen met het indienen van een bezwaarschrift.

 

Je kunt Stichting Corona Onderzoek steunen door een donatie te doen. Onze stichting heeft geen enkel financieel of politiek belang. Mede door jouw hulp kunnen we ons inzetten voor de samenleving. Sta jij ook op voor onze vrijheid?

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook