Skip to content

Corona boete aanvechten

In totaal zijn er vóór 10 mei 2020 ruim 18.000 boetes uitgeschreven voor het overtreden van de coronaregels. Uit onderzoek van de NOS is gebleken dat ongeveer de helft van deze boetes niet rechtsgeldig was. Hetzelfde onderzoek wijst uit dat slechts minder dan 1% bezwaar heeft aangetekend tegen deze boete. Dit betekent dat veel mensen onterecht een boete hebben betaald. Heb je in de afgelopen periode een corona boete ontvangen en wil je deze aanvechten? Stichting Corona Onderzoek staat jou juridisch bij tijdens het proces van een corona boete aanvechten. Wij kijken met een kritisch oog naar de overheidsmaatregelen en naar de handhaving van deze maatregelen. Door onze ervaring binnen de advocatuur, juridische kennis en expertise kunnen we jou bijstaan tijdens gerechtelijke processen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

OMT-leden

Corona boete aanvechten jurist

Stichting Corona Onderzoek kan samen met jou een corona boete aanvechten als jurist. Door onze jarenlange ervaring binnen de advocatuur kunnen we ons steentje bijdragen om een verschil te maken tijdens deze coronacrisis. Onze rechten en vrijheden worden steeds verder ingeperkt. Met deze kennis kunnen we niet stil blijven zitten! Wij vinden het belangrijker dan ooit dat er een open corona debat wordt gevoerd. Op dit moment kan dit open debat door sociale media censuur en eenzijdige mediaberichtgeving niet worden gevoerd. Hierdoor wordt het de Nederlandse burgers lastig gemaakt om feit van fictie te kunnen onderscheiden. Door ons uitgebreide en betrouwbare onderzoek zijn we op de hoogte van de actuele feiten. Hierdoor kunnen we jou ondersteunen met een corona boete aanvechten als jurist.

Een corona boete aanvechten is kansrijk

Het is in veel gevallen gebleken dat het aanvechten van een boete de moeite waard is. Een groot gedeelte van de corona boetes is namelijk juridisch niet correct gegrond, waardoor het aanvechten ervan kansrijk is. Blijf niet langer stilzitten, maar sta op voor jouw grondrechten. Wacht niet te lang met het aanvechten van een corona boete, volgens het CJIB dient dit namelijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen te gebeuren. Stichting Corona Onderzoek ondersteunt jou tijdens het gerechtelijk proces!

Corona boete aanvechten als jurist

Stichting Corona Onderzoek

Stichting Corona Onderzoek opereert zowel zelfstandig als onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Door onze betrouwbare en transparante aanpak kunnen we feit van fictie onderscheiden. Bij ons staat waarheidsbevinding en het bijstaan van gedupeerden centraal. Doordat we geen politiek of financieel belang hebben, kunnen we jou onafhankelijk bijstaan tijdens juridische processen. Naast ondersteuning bij het aanvechten van een corona boete staan we je ook bij tijdens andere gerechtelijke processen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het indienen van een bezwaarschrift of corona claim en het aanspannen van een kort geding.

Als je ons wil ondersteunen bij het juridisch bijstaan van gedupeerden, het voeren van campagnes, het verrichten van onderzoek en het horen van getuigen kun je dit doen door middel van een donatie. Wij stellen je hulp op prijs!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook