Skip to content

Corona claims

Ben jij in de afgelopen tijd benadeeld door de overheidsmaatregelen die zijn genomen met betrekking tot het coronavirus? De verwachting is dat er in de komende periode veel corona claims ingediend zullen worden. Stichting Corona Onderzoek helpt gedupeerden met het indienen van deze corona claims. De uitbraak van het coronavirus heeft geleid tot een inperking van onze rechten en vrijheden. Door ondersteuning te bieden bij het indienen van corona claims willen we gedupeerde belanghebbenden helpen om het hoofd boven water te houden tijdens deze coronacrisis. Wij staan op voor onze rechten en vrijheid. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Corona claim indienen

Claim indienen vanwege corona

Stichting Corona Onderzoek helpt met het indienen van een claim vanwege corona. Door onze jarenlange ervaring en transparante werkwijze kunnen we je bijstaan tijdens het gerechtelijk proces. Wij zijn voorstander van een open corona debat, waarbij dit belangrijke onderwerp vanuit meerdere kanten wordt bekeken. Dit wordt momenteel tegengehouden door eenzijdige mediaberichtgeving en de sociale media censuur. Door ons uitgebreide en betrouwbare onderzoek zijn we op de hoogte van de actuele feiten. Deze kennis zetten we graag in om jou bij te staan tijdens het indienen van een claim vanwege corona.

Claim gemiste inkomsten door corona

De coronacrisis heeft enorme gevolgen op zowel financieel als economisch gebied. Veel Nederlanders lopen inkomsten mis door overheidsbesluiten die genomen worden met betrekking tot het coronavirus. De steunpakketten die worden geboden door de Rijksoverheid zijn vaak onvoldoende of mensen komen hier niet voor in aanmerking. Als jij er genoeg van hebt, staan we je graag bij met het indienen van een claim gemiste inkomsten door corona. Wij kunnen en willen niet langer stil blijven zitten. Met onze juridische kennis en expertise willen we het verschil maken voor Nederlandse burgers die lijden onder deze crisis.

Claim horeca sluiting door corona

Horecaondernemers hebben in de afgelopen periode noodgedwongen de deuren moeten sluiten voor gasten. De sluiting van de horeca brengt vele financiële en economische gevolgen met zich mee. Stichting Corona Onderzoek kijkt hier met kritiek naar, want de horeca kan in onze ogen op een veilige manier worden geopend. Heb jij er genoeg van om stil te zitten en toe te kijken? Wij helpen je met het indienen van een claim voor horeca sluiting door corona. Samen met jou strijden we voor rechtvaardigheid.

Claim corona met Stichting Corona Onderzoek

Een claim over corona indienen kun je doen met de hulp van Stichting Corona Onderzoek. Deze onafhankelijke stichting opereert geheel zelfstandig zonder winstoogmerk. Wij baseren onze feiten uitsluitend op betrouwbare bronnen, waarvan we de originele vindplaats zo veel mogelijk bekendmaken. Wij helpen met het indienen van corona claims, voor een rechtvaardige samenleving! Hiernaast staan wij je ook bij met het indienen van een bezwaarschrift, aanvechten van een corona boete en aanspannen van een kort geding

Wil jij Stichting Corona Onderzoek steunen? Dat kun je doen door middel van een donatie. Het geld wordt gebruikt voor het uitvoeren van campagnes, bijstaan van gedupeerden, horen van getuigen en verrichten van onderzoek. Wij stellen jouw hulp erg op prijs!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook