Skip to content

Kort geding corona

Wij van Stichting Corona Onderzoek ondersteunen gedupeerden die een kort geding over corona aan willen spannen. Er kunnen verschillende redenen zijn om een kort geding over corona aan te vragen. Als jij gedupeerd bent door de overheidsmaatregelen die zijn genomen, staan we jou graag bij. De maatregelen veroorzaken steeds meer een inperking van onze rechten en vrijheden. Bij Stichting Corona Onderzoek vinden we het belangrijk dat er een open debat wordt gevoerd over corona. Daarom zetten we onze juridische kennis in en dragen we op deze manier ons steentje bij aan het corona debat.

Corona kort geding

Ben jij één van de vele gedupeerden die lijdt onder de overheidsmaatregelen die genomen zijn met betrekking tot het coronavirus? Blijf niet langer stil zitten! Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om eventueel een corona kort geding aan te spannen. Stichting Corona Onderzoek maakt door middel van juridische kennis en expertise een verschil tijdens deze coronacrisis.

glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unsplash

Kort geding coronatestcampagne

Stichting Corona Onderzoek heeft op basis van uitgebreid onderzoek vastgesteld dat de PCR-test die wordt gebruikt om COVID-19 te detecteren foutief wordt ingezet. De PCR-test wordt momenteel om verschillende redenen op een incorrecte manier gebruikt. Door deze foutieve manier van het inzetten van de PCR-test zijn de testresultaten weinig tot niet wetenschappelijk onderbouwd. Wij vinden het niet acceptabel dat de overheid deze PCR-testresultaten als basis voor de coronamaatregelen gebruikt. Binnen een kort geding over de coronatestcampagne wordt onderbouwde kritiek gegeven op het testbeleid dat nu wordt uitgevoerd.

Kort geding coronamaatregelen

Wij kijken kritisch naar de manier waarop de overheid ingrijpt in onze grondrechten. Onze vrijheden worden beperkt en we leven in een samenleving die geheel wordt stilgelegd. Door een kort geding over de coronamaatregelen aan te vragen wil Stichting Corona Onderzoek dat er vanuit juridisch oogpunt opnieuw wordt gekeken naar de overheidsmaatregelen. Dit doen we door kritische vragen te stellen en waar nodig een kort geding over de coronamaatregelen aan te vragen.

Kort geding horeca sluiting

In hoeverre is het terecht dat de gehele horeca voor een lange periode wordt gesloten? Wij vragen ons af of het noodzakelijk is om mensen dusdanig in hun vrijheid te beperken dat ze niet naar een horecagelegenheid kunnen gaan. Wij vinden het rigoureuze besluit om de horeca te sluiten buiten proportioneel. Door een kort geding over de horeca sluiting aan te vragen, willen we steun bieden aan de horecaondernemers en alle andere gedupeerden.

Kort geding door Stichting Corona Onderzoek

Bij Stichting Corona Onderzoek volgen we sinds maart 2020 alle ontwikkelingen op het gebied van de maatregelen die de overheid heeft genomen om het coronavirus in te dammen. Wij voeren constant een transparant onderzoek uit, gebaseerd op betrouwbare bronnen. Wij hebben nauw contact met Kamerleden, wetenschappelijk deskundigen en hoogleraren. Hierdoor weten we wat de feiten zijn en hebben wij een goede basis om belanghebbenden te ondersteunen bij het gerechtelijk proces. Wij staan je bij met het aanvechten van een corona boete en het indienen van een corona claim of bezwaarschrift.

Wil jij ons steunen bij onze activiteiten? Dat kan door te doneren. Met een donatie help je ons met het voeren van campagnes, verrichten van onderzoek, juridisch bijstaan van gedupeerden en horen van getuigen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook