Skip to content

Steun Stichting Corona Onderzoek!

Ervaar jij ook de nadelen van de coronamaatregelen? Ben jij net als wij klaar met de wijze waarop de overheid onnodig schade toebrengt aan onze maatschappij? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken!

Wat doen wij?

Wij helpen op onze beurt zoveel mogelijk gedupeerden. Dit doen wij door hen juridisch bij te staan, met alle middelen die wij hebben. Denk aan liefhebbende ouders, die hun kinderen niet willen opzadelen met zinloze tests. Aan bezorgde medewerkers, die door hun werkgever worden verplicht om zich te laten vaccineren met twijfelachtige vaccins. Of aan hardwerkende ondernemers, die graag hun deuren openen en vechten om te overleven.

Om voor hen iets te kunnen betekenen, schieten enkel woorden tekort. Hiervoor is stevige actie vereist en is het nodig dat wij onze tanden laten zien. Enkel dan verandert er iets.

Waarom maken wij het verschil?

Omdat onze advocaten alle juridische tools kunnen inzetten en diepgaande kennis van de materie hebben opgebouwd. Hierbij werken zij nauw samen met wetenschappers, academici, artsen en andere deskundigen. Hierdoor hebben wij de juiste kennis en expertise in huis.

Help ons mee!
(Buiten)gerechtelijke procedures, getuigenverhoren en onderzoeken kosten geld. Zeker als wij het samen goed willen aanpakken. Niet alle gedupeerden beschikken over voldoende financiële middelen, terwijl zij gebaat zijn bij goede ondersteuning. Om hen te kunnen helpen, hebben wij je hulp dan ook hard nodig.

Via een eenmalige donatie steun je onze werking. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief volg je onze acties. Iedere bijdrage stellen wij erg op prijs!

Wat kun je nog meer doen?

Je kunt ons volgen via onze sociale media kanalen en je helpt ons door onze naam te delen. Hierdoor krijgt Stichting Corona Onderzoek een breder draagvlak en kunnen wij nog meer gedupeerden bijstaan.

Loop jij zelf ergens tegenaan en wil je met ons hierover sparren? Stuur ons dan een mail via info@stichtingcoroanonderzoek.nl

Van harte dank,
namens alle gedupeerden!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook